Over Wintergo

Welkom bij Wintergo!

Het is weer tijd voor Wintergo! Dit is the place to be voor iedereen die zin heeft om de laatste dagen van 2023 en de eerste van 2024 door te brengen met een gemoedelijk gotoernooi, verschillende workshops of gewoon lekker een week lang spelletjes spelen, wandelen in de natuur of lekker een boek lezen. Graag zien we je de hele week, lukt dat niet dan ben je ook van harte welkom om voor enkele dagen, nachten of activiteiten langs te komen.

We zijn nog met de voorbereidingen bezig. Het programma volgt op korte termijn

Voor het programma kijk op Programma!
Je bent welkom vanaf 27 december om 14.00, je kunt je dan inschrijven tot 15:00, je kamer inrichten en met de eerste ronde van het toernooi starten om 15:15

Locatie
Buitengoed de Panoven (www.panoven.nl)
Panovenweg 18
6905 DW Zevenaar

De organisatie is te bereiken per mail: zomerwintergo at gmail punt com.

Route
De routebeschrijving kun je vinden op de website (www.koosvorrinkhuis.nivon.nl) of zelf opzoeken via www.9292ov.nl (openbaar vervoer) en www.routenet.nl (auto).

Wil je aan komen waaien?
Wat leuk! Wil je meedoen aan het toernooi bel dan even op als je onderweg bent. Dan kunnen we je indelen. Als je voor 9.30 uur aanmeld dan ben je zeker van deelname voor die dag. De rondes starten iedere dag om 10.00 uur. Meld je ook altijd even bij de toernooidirecteur voor toernooi deelname, ook als je jezelf al hebt in geschreven op de website.
Het financiële stukje word door onze financieel directeur afgehandeld. Op de kosten pagina staan de verschillende dagtarieven.

Let op! Dieetwensen
De kookploeg wil graag weten of er bijzondere dingen zijn waar ze rekening mee moeten houden. Eet je vegetarisch of veganistisch, heb je allergiën of heb je een speciaal dieet? Geef dat dan door dan houden we daar rekening mee. Je kunt dit aangeven in het inschrijfformulier. Wil je overleggen? Stuur dan een mailtje aan zomerwintergo at gmail punt com

Praktische informatie
Je moet zelf in ieder geval een slaapzak/dekbedovertrek, kussensloop, hoeslaken en handdoeken meenemen. Een lakenpakket is te huren voor € 7,00. Verder raden we je dringend aan om spellen mee te nemen! (zet er wel je naam in)

Minderjarige op Zomer- of WinterGo
Dat kan, WinterGo is een makkelijke omgeving om je vrije tijd door te brengen. Vanuit de organisatie regelen we het wel zo dat er een volwassene voor jou verantwoordelijk zal zijn. Mochten je ouders er niet zijn en wil je toch komen, zal er een andere volwassene die verantwoordelijkheid moeten dragen. De organisatie dient vooraf hiervan (bij de aanmelding) op de hoogte gesteld te worden, met alle relevante gegevens (naam, telefoonnr. etc.). De Zomer- en WinterGo organisatie behoud het recht om je als nog te weigeren.

De WinterGo mok
De trouwe bezoekers van Zomer- en Wintergo hebben er al een aantal in de kast staan: een bonte verzameling mokken. De laatste edities van Zomer- en Wintergo konden de deelnemers steeds een mok bestellen met daarop hun (bij)naam en een afbeelding. Een leuk aandenken en collectors item, maar ook erg praktisch. Hoe vind je anders jouw mok terug in een groep van 30-60 mensen?

Naast dat het natuurlijk erg stoer is om je eigen mok te hebben, scheelt het ook nog eens afwas. Mocht je graag de unieke WinterGo 2023 mok willen hebben, kan dat tegen een meerprijs van 7 euro (aan te geven bij je inschrijving, doorgeven t/m 8 december). Je kan natuurlijk ook je eigen mok van vorig jaar weer meenemen!

Ook dit jaar is er de ontwerpwedstrijd voor de mok. Ben je een creatief talent! Doe dan mee met de Mokontwerpwedstrijd.

En verder
De organisatie moet ALTIJD weten wie wanneer aanwezig is, vertrek je eerder dan je in je inschrijving hebt aangegeven, laat het even weten.

Wij hebben er weer veel zin in! Tot de 27e.

Groeten, de organisatie