Programma

Wat kun je verwachten?

WinterGo is voor iedereen die zin heeft om dat laatste dagen van 2018 en de eerste van 2019 door te brengen met een gemoedelijk gotoernooi, verschillende workshops of gewoon een week lang spelletjes spelen, lekker lezen. Graag zien we je de hele week, lukt dat niet dan ben je ook van harte welkom om voor enkele dagen, nachten of activiteiten langs te komen.

WinterGo is een kamp met een veilige, tolerante sfeer, open voor alle gospelers en geïntesseerden van alle leeftijden. We verwachten dat je eraan bijdraagt om dit karakter te behouden. Het is belangrijk dat je je eigen rommel opruimt en af en toe meehelpt met huishoudelijke en educatieve taken. Zoals mee draaien in de grote afwas én eens een klein afwasje, meehelpen met boodschappen halen/opbergen, etc. Houd ook rekening met elkaar door op de gangen bij de slaapzalen geen herrie te maken.

Als organisatie willen wij graag dat iedereen zich thuis voelt op WinterGo. Is dat gelukt? Fijn! Dat horen we graag. Heb je nog tips? Zijn er toch dingen die misgaan of een klacht? Vertel het ons. Samen zoeken we dan naar een geschikte oplossing.

Programma

(voorlopig)

27 december
12.30 Inschrijving
14.00 Einde inschrijving
14.15 Toernooi Ronde 1
28 december
10.00 Toernooi Ronde 2
14.00 Go-workshop
16.00 Workshop
29 december
10.00 Toernooi Ronde 3
14.00 Go-workshop
16.00 Go-workshop
20.00 Zeepkistlezing
30 december
10.00 Toernooi Ronde 4
14.00 Go-workshop
16.00 Go-workshop
31 december
10.00 Toernooi Ronde 5
13.00 Prijsuitreiking, eindschoonmaak en vertrek
15.49 Start AfterParty!
1 Januari
10.00 Einde Afterparty

Workshop rooster en zeepkistlezingen zijn uiteraard onder voorbehoud, er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze programmering ;P.

Evenals voorgaande jaren is er de mogelijkheid om oud en nieuw te vieren (30euro).

Spelletjes, heel veel spelletjes

Er ligt altijd een heel arsenaal aan spellen, mee gebracht door de deelnemers zelf. Heb je nog een spel liggen, maar niemand om het mee te spelen, hier is je kans!

Go Toernooi

We spelen met een 1 uur bedenktijd en 20 seconden byo-yomi. Er worden 5 ronden gespeeld.
Wil je meedoen aan het toernooi bel dan even op als je onderweg bent. Dan kunnen we je indelen. Als je voor 9.30 uur opbelt dan ben je zeker van deelname voor die dag (+316-31306631). De rondes starten de eerste dag om 14.15 uur de andere dagen om 10.00 uur. Meld je ook altijd even bij toernooi directeur voor toernooi deelname, ook als je jezelf al hebt in geschreven op de website.

Workshops

Naast het toernooi worden er ook verschillende workshops gegeven. De ultieme gelegenheid om je go-skills bij te spijkeren.

Zeepkistlezingen

Heb jij iets interessant te melden? Een spannend beroep of hobby? Dan hebben wij een kist waarop jij je praatje mag doen! Zo hebben we al een lezing gehad over o.a. juridisch taalgebruik en kwantummechanica.
Met dit jaar:

Ontwerpwedstrijd Wintergo mok

De trouwe bezoekers van Zomer- en Wintergo hebben er al een aantal in de kast staan: een bonte verzameling mokken. De laatste edities van Zomer- en Wintergo konden de deelnemers steeds een mok bestellen met daarop hun (bij)naam en een afbeelding. Een leuk aandenken en collectors item, maar ook erg praktisch. Hoe vind je anders jouw mok terug in een groep van 60-100 mensen?

We zijn weer op zoek naar een leuk ontwerp voor de mok. Net zoals bij Zomergo, willen we het creatieve talent in de gowereld aanboren. We willen jullie vragen om een ontwerp te maken voor de mok van Wintergo 2017. Uit de inzendingen kiezen we de leukste en die zullen we afdrukken op zo'n 50 mokken.

Wat zijn de technische eisen waar je ontwerp aan moet voldoen?

* Maak je ontwerp digitaal en lever het aan als psd- (photoshop), jpg- of png-bestand.
* De afbeelding wordt afgedrukt op 19 bij 8,5 cm, oriëntatie landscape.
* De resolutie is 300 DPI, dus dan kom je uit op 2250 bij 1000 pixels.
* Het kleurprofiel is RGB.

Voor wat het ontwerp betreft, ben je helemaal vrij. De enige restrictie is dat er in ieder geval “Wintergo 2018” in moet staan en er moet ruimte zijn om een naam af te kunnen drukken.
Stuur je ontwerp(en) uiterlijk 8 december naar Rob of aan wintergo at romansland punt nl. De winnaar krijgt een dag gratis verblijf bij Wintergo 2018 en uiteraard een gratis mok. En… eeuwige roem.